Survival Still

Altijd en overal het zuiverste water

The Survival Still is een niet-elektrische, waterdestilleerder voor noodsituaties. Destillatie wordt als de meest effectieve methode aanbevolen door het Rode Kruis en door FEMA (USA), om water te zuiveren in noodsituaties. The Survival Still is zo doeltreffend, dat het hoog-zuiver en steriel drinkwater kan produceren uit zeewater.

De Survival Still heeft geen filters nodig. Het heeft ook geen mechanische onderdelen die kunnen falen of stuk gaan en waardoor het toestel heel duurzaam is. Het is compact ontworpen om samen te functioneren met uw bestaande kookpotten die u thuis gebruikt. De Survival Still is ongetwijfeld het meest veiligste en efficiëntste drinkwatersysteem dat heden op de markt te vinden is. ontworpen en vervaardigd in de USA, volledig gemaakt uit volwaardig roestvrij staal.

Bekijk hier het eenvoudige maar effectieve concept gebracht door de producent zelf.

Waar haal jij je drinkwater in geval van nood?

Waar haal jij je drinkwater wanneer er
• Een orkaan alles verwoest?
• Een overstroming alles overspoelt?
• Een elektriciteitspanne alles stil legt?
• Een nucleaire kernramp gebeurt?
• Een chemisch ongeval of aanslag gebeurt?
• De rekken met plastiekflessen leeg zijn?

De Kracht van Destillatie.

De Survival Still werkt volgens het principe van destillatie en bootst zo het natuurlijke zuiveringsproces na. De natuur zuivert door een drievoudig proces van 1) verdamping, 2) condensatie en 3) neerslag. Dit als volgt …

Wanneer water verdampt laat het de contaminatie dat er in zit achter en is het gene dat verdampt zuiver. Vervolgens stijgen de waterdampen en condenseren ze verder tot wolken. De wolken drijven landinwaarts en komt als neerslag terug op aarde. Regen is zuiver en is de bron van al het zuiver en zoet water op de planeet, van meren, rivieren , beken tot zelfs de ijskappen.

Op dezelfde wijze wordt met destillatie heel zuiver water bekomen zonder gebruik te maken van filters.

Survival Still… Hoe werkt het

De Survival Still is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met uw standaard kookpotten die u dagelijks gebruikt. Het werkt als volgt …

Vul een standaard soeppot met ongeveer 4 liter water en plaats deze op een hittebron zoals bijvoorbeeld een gasfornuis. Door het water aan de kook te brengen worden de bacteriën en parasieten gedood. Al de contaminatie blijft achter en enkel de zuivere stoom wordt in de Survival Still opgevangen.

De Survival Still wordt op de soeppot geplaats Een andere pot met water wordt bovenop de Survival Still geplaatst, om zo de stoom af te koelen tot vloeistof. Deze druppels van zuiver gedistilleerd water vloeien vervolgens in een stockeertank of bokaal.

Waarom een Survival Still beter is dan een filtersysteem

 

De Survival Still is exclusief bij ons verkrijgbaar.