Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

Exlusief verdeler van pure water™

Zuivere stoomdestillatie is de enigste zuiveringsmethode waarbij het water eerst gekookt wordt waardoor alle bacteriën en virussen gedood worden. Samen met andere, chemische en radioactieve gifstoffen wordt deze contaminatie gescheiden van de zuivere stoom,die na condensatie een altijd even zuiver en veilig drinkwater oplevert. In alle 50 staten van Amerika en in meer dan 120 landen over heel de wereld wordt dagdagelijks Pure Water gedronken voor zijn heerlijke smaak en onberispelijke zuiverheid.

Naturotheek Luzerne

Stationstraat 48
8730 Beernem

 

Tel/Fax +32 (0)50 78 11 41 info@naturotheekluzerne

Open van 9u00 tot 12u00 en 14u00 tot 18u00 (Zaterdag tot 17u00) Gesloten op donderdag.

Puur water "steam-powerd purity"

Ongeveer 70% van het lichaam bestaat uit water. Dagelijks dienen we 2 tot 3 liter water in ons lichaam te verversen. Onze gezondheid hangt dus rechtstreeks af van de zuiverheid van het water dat we drinken.

De distilleertoestellen van PureWater zuiveren het water van schadelijke organische, anorganische, biologische en radioactieve verontreinigen en dit op de meest natuurlijke manier: open distillatie.

Door de hoge zuiveringsgraad kan het “Pure Water” de noodzakelijke voedingstoffen tot in de kern van de cellen brengen en tegelijk afvalstoffen afvoeren. Het hele lichaam wordt diepgaand gereinigd en het goed functioneren van alle vitale organen ondersteund, elke dag opnieuw.

Een gezonde voeding, homeopathie, kruiden, dieet, lichaamsverzorging zijn dus pas echt doeltreffend in combinatie met zuiver water.

 

Het gebruik van gedistilleerd water in de voedselbereiding – Koken en bakken

Er zijn tal van uitstekende redenen om gedistilleerd water te gebruiken bij de voedselbereiding, het koken en bakken. Eten dat klaargemaakt is met gedistilleerd water heeft niet alleen een betere smaak, maar is ook veiliger, voedzamer en ziet er aantrekkelijker uit. Omdat gedistilleerd water zo’n uitstekend oplosmiddel is, zou het eigenlijk altijd moeten worden gebruikt voor het wassen van fruit, groente en andere voedingsmiddelen die gewassen moeten worden.

Heldere ijsblokjes

Er is een heel duidelijk verschil in ijsblokjes die gemaakt zijn van gedistilleerd water. Niet alleen zijn ze helderder en glanzender door de afwezigheid van onzuiverheden in het ijs, maar ze zijn bovendien ook harder. Gedistilleerd water bevriest sneller dan leidingwater, omdat de onzuiverheden in kraanwater het vriespunt van het water verlagen. Bij het gebruik in dranken smelt het ijs en heeft het effect op de smaak, om nog te zwijgen van de gezondheidsrisico’s als het ijs verontreinigingen bevat.

Lekkerder en voordeliger vruchten- en groentesappen

Bij het aanlengen van geconcentreerde dranken met gedistilleerd water, zoals geconcentreerd sinaasappelsap, grapefruitsap, druivensap of tomatensap, zult u een duidelijke smaakverbetering waarnemen. De smaak ligt veel dichter bij die van het verse product. Ook kan er meer drinkbaar product worden gemaakt als u gedistilleerd water gebruikt voor het aanmaken. Normaal gesproken kunt u met ongeveer 25% meer water nog steeds een bevredigende drank maken. Omdat het gedistilleerde water geen chloor bevat is er geen wisselwerking tussen chloor en vitamine C. Vitamine C wordt gedeeltelijk afgebroken door de aanwezigheid van chloor in het leidingwater maar ook door de aanwezige chloor in mineraalwaters.

Lekkerder koffie en thee

Bij gebruik van gedistilleerd water om koffie of thee te zetten is er ook minder gemalen koffie en theebladeren nodig dan bij leidingwater. Meestal kunt u de hoeveelheid koffie of thee om deze dranken te maken met ongeveer een derde terugbrengen. De kleur is dan iets lichter, maar de smaak is net zo rijk bij het gebruik van gedistilleerd water , de smaak is zelfs veel minder bitter. Het gebruik van gedistilleerd water voor de bereiding van deze dranken is een makkelijke manier om in het huishouden of in een restaurant of caf� een besparing van ongeveer een derde op de kosten van deze dranken te realiseren; bovendien drijft er nooit een lelijke film op de koffie of thee, zoals vaak gebeurt met leidingwater.

Inblikken

Gedistilleerd water is ideaal voor het inblikken van voedsel. Niet alleen behoudt het fruit en groente meer zijn natuurlijke kleur, ook de smaak is beter. Volgens huisvrouwen dichten de potten beter af en is het bederf veel lager, omdat het water steriel is.

Bereiding van groenten

Ook is er een duidelijke verbetering bij gebruik van gedistilleerd water voor het koken van aardappelen en verse groenten. Er treedt vrijwel geen verkleuring op in de aardappelen, en uiteraard komen er geen verontreinigingen in het eten. Alle verse groenten zoals broccoli, asperge, bloemkool enz. zouden eigenlijk ook in gedistilleerd water moeten worden gekookt of gestoomd. Soepen waarvoor water nodig is, kunnen veiliger aangemaakt worden met zuiver, gedistilleerd water. U zult vaststellen dat het kookpunt van gedistilleerd water iets lager is dan bij leidingwater. Dit bespaart niet alleen een beetje tijd, maar er is ook een kleine besparing in de energiekosten.

Bevordert het ontkiemen van zaden

Gedistilleerd water is ideaal voor het ontkiemen van zaden zoals alfalfa, bonen of andere zaden. Niet alleen verkrijgt men een hoger kiemingspercentage, de ontkieming treedt ook eerder op. De spruiten groeien zonder het te moeten doen met de verontreinigde voeding die in het meeste leidingwater zit. Ook blijven ze langer knapperig en vers.

 

Bakken met gedistilleerd water

Omdat gedistilleerd water iets meer bloem in de deegmengeling kan opnemen dan leidingwater, krijgt het baksel een gladdere structuur. Het baksel is ook vrij van verontreinigingen die de smaak zouden kunnen veranderen. Voorbeelden van gebakken voedingsmiddelen die met gedistilleerd water verbeterd kunnen worden zijn onder meer alle soorten gebak, pannenkoeken, brood, pizzadeeg enz.

 

Pastaproducten

Een andere toepassing van gedistilleerd water is bij het koken van pasta, macaroni, noedels, rijst en soortgelijke voedingsmiddelen. Deze levensmiddelen nemen gedistilleerd water beter op dan leidingwater. Hierdoor krijgen deze voedingsmiddelen een vollere structuur en smaak, en gaan minder aan elkaar kleven…

Regenereren van gedroogde voedingsmiddelen

Bij het regenereren van gedroogde etenswaren zou gedistilleerd water uiteraard de eerste keuze moeten zijn, omdat er bij het drogen van de etenswaren ook slechts zuiver water verwijderd is. Hier zou absoluut weer zuiver, gedistilleerd water voor in de plaats moeten komen. Het bovenstaande zou ook betrekking hebben op het regenereren van pruimen, rozijnen en andere soorten gedroogde vruchten. De gedroogde etenswaren worden beter geregenereerd doordat het gedistilleerd water beter geabsorbeerd wordt dan leidingwater. Geleipudding dat met gedistilleerd water gemaakt wordt komt makkelijker uit de vorm en glanst heel mooi.

Mixdranken

Ook mixdranken smaken beter wanneer ze met gedistilleerd water bereid worden. In dergelijke cocktails kan er met minder alcohol hetzelfde smaakresultaat bereikt worden. Gechloreerd leidingwater kan met alcohol reageren tot gevaarlijke bijproducten. Ook is de kleur veel lichter als het normaliter gebruikte kraanwater ijzer bevat. De smaak is ook opvallend. Verwen uw zintuigen met de kleur en smaak van uw favoriete dranken. Trakteer uzelf, uw gezin en uw vrienden op wat u verdient: de beste kwaliteit!

Open destillatie

“Open Destillatie”, synoniem voor zuiveren, is de veiligste en efficiëntste methode om uw drinkwater te zuiveren van alle contaminatie, iedere dag even zuiver en vers. Zuivere stoomdestillatie is de enigste zuiveringsmethode waarbij het water eerst gekookt wordt waardoor alle bacteriën en virussen gedood worden en achter blijven.Samen met andere, chemische en radioactieve gifstoffen wordt deze contaminatie gescheiden van de zuivere stoom, welke na condensatie een altijd even zuiver en veilig drinkwater oplevert. Dus iedere dag vers en nieuw drinkwater van de zuiverste kwaliteit.

In alle 50 staten van Amerika en in meer dan 120 landen over heel de wereld wordt dagdagelijks Pure Water gedronken voor zijn heerlijke smaak en onberispelijke zuiverheid. Tientallen Amerikaanse ambassades en het ambassadepersoneel over de hele wereld rekenen op Pure Water destillatiesystemen voor zijn constante kwaliteit en zuiverheid. Vele multinationals maken gebruik van Pure Water apparatuur, evenals regeringskantoren, ziekenhuizen, klinieken en gezondheidscentra.

 

Zet uw vooroordelen aan de kant

In Europa kent men destillatie vanuit het labo (in vitro) ,verdamping en condensatie van kolf naar kolf. Deze gesloten verdamping laat geen gasuitwisseling toe waardoor de smaak echt tegen valt. Pure water echter, heeft een gepatenteerd “open verdamping” destillatieproces , waardoor men een veel hogere zuiverheidsgraad bekomt maar tevens ook een onberispelijke en heerlijke smaak.

Hemels water

Er is maar één hemels water, alle andere wateren zijn hiervan afkomstig en zijn aardse en gerecycleerde wateren. Dankzij de destillatiecyclus wordt de aarde iedere dag gesmeerd door vers hemels water , reden te meer om ons lichaam dagelijks te smeren met gedistilleerd water. Pure water bootst het natuurlijke proces van verdamping en condensatie na, dit onder de meest steriele omstandigheid.

Geen Mineralen, geen vervuiling

Het is absoluut onlogisch om van drinkwater iets anders te maken dan water zelf, water is geen voeding. Mineralen zoals die voorkomen in drinkwater worden heel slecht geassimileerd door de cel en blijven klitten aan de membraam van de cellen. Door zure regen en overbemesting zijn die mineralen uit de bodem uitgespoeld en in het water terecht gekomen. De bodem is hierdoor mineraal arm geworden en zo ook onze gecultiveerde voeding. Het zijn net de planten die ons voorzien van de noodzakelijke mineralen, namelijk als een organisch geheel en evenwichtig in zijn samenstelling.

De anorganische mineralen zoals uit de bodem of uit drinkwater belemmeren de cel functie en verstoppen het bloedvatenstelsel letterlijk. Er is toch wel een duidelijk verschil tussen de anorganische calcium van de stukadoor en de organische calcium uit brandnetel of koetjesmelk. Hetzelfde voor het anorganische ijzer van een auto en het organisch ijzer uit spinazie of hemoglobine. Deze vergelijking gaat op voor alle mineralen, trouwens, het grondbeginsel in de natuur verteld ons dat wij mensen heterotroof zijn en dus geen organisch mineraal zelf kunnen aanmaken uit anorganische mineralen (zoals die voorkomen in drinkwater), enkel planten kunnen organisch mineraal aanmaken uit anorganische mineralen uit de bodem. Daarom zijn planten autotroof.

Pure water destilatiesysteem

Uw Pure Water destillatiesysteem werkt altijd op een normale huis- tuin- en keukenwaterleiding. Het levert een gemakkelijke en economische voorraad vers en heerlijk smakend water om te drinken, om mee te koken, om colloïdaal zilver van te maken en voor homeopathische middelen te bereiden. Het sprankelende schone water is ook goed voor huisdieren, kamerplanten, aquaria, stoomstrijkijzers, foto’s ontwikkelen en vele andere huishoudkarweitjes.

Een Pure Water destillatiesysteem produceert uw eigen zuivere “flessenwater” gewoon thuis, zonder kosten en moeite. U hoeft geen zware flessen meer te sleuren en verlost u eindelijk van plastieken flessen – en dat alles tegen een fractie van de kosten van flessenwater uit de winkel!

Pure Water destillatiesystemen zijn nauwkeurig volgens richtlijnen ontworpen en uitgevoerd. Ze zijn vervaardigd uit het hoogwaardige roestvrijstaal voor de voedingsindustrie, voor meer duurzaamheid en een lange levensduur met een minimum aan onderhoud. Hiermee bent u zeker van een constante hoge zuiverheid. Alle systemen worden stuk voor stuk uitvoerig getest en voorzien van een uitgebreide garantie.

Distributie voor België: Naturotheek Luzerne

Pure Water Steampure™ Counter Top

Het aanrechtmodel Steam Pure® is een compact en portabel distillatie apparaat dat klein genoeg is om netjes op het aanrecht te plaatsen of op eender welke plaats dat u het wenst te gebruiken. Het kan gemakkelijk meegenomen worden naar een tweede verblijf , mobilehome enz… om steeds van zuiver drinkwater te kunnen genieten, waar ook je komen mag.

Pure Water Mini Classic III

De Mini Classic II is een compacte, aanrecht distillatie toestel met een uitneembare kook-kamer om gemakkelijk te vullen en te reinigen. Met een capaciteit van bijna 3 liter per 3,5 uur cyclus is dit manueel destillatietoestel perfect voor alleenstaanden of kleine families. Het is ook zeer geschikt als verplaatsbaar toestel voor buitenhuis gebruik. Vereist geen water aansluiting.

Pure Water Midi Classic

 

Met de capaciteit om 26 liter gedistilleerd water te produceren per etmaal, is de midi-classic het ideale toestel voor een familie of zakenbedrijf. Deze automatische distillator stockeert ongeveer 19 liter zuiver water in zijn inox opslagtank. De midi series is een favoriet onder de kopers en wordt dagelijks gebruikt in meer dan 130 landen wereldwijd.

Pure Water Mega Classic

Indien u een rolls royce in gebruik en productie wil dan is de mega-classic perfect voor u. Deze produceert tot 12 gallons (45 liter) per dag en is voorzien van een 10 gallons (38liter) opslagtank.
De Mega Classic heeft een ingebouwde zuiverwater pomp om uw water tot aan de frigo of het aanrecht te brengen en/of heeft een manuele zuiverwater kraan om gedistilleerd water rechtstreeks af te tappen. Onderhoud is tot een minimum herleid met het automatisch doorspoel systeem.

Pure Water™ is Pure Logica

• Pure water is geen filtersysteem maar een natuurlijk zuiveringssysteem
• Pure water produceert iedere dag vers en nieuw water
• Constante zuiverheid van 99,99%
• Droogrest 0%
• Bacteriologisch 100% veilig, ook voor virussen en parasieten
• Ideale zuurtegraad 6,9 pH
• Sterk reducerend water 24,5 rH2
• Verwijderd radioactiviteit
• Ook oestrogenen, parabenen, dioxines en pesticiden worden voor 99,9% verwijderd
• Vervaardigd uit edelstaal ,100% recycleerbaar
• Vervaardigd en gepatenteerd in de USA
• Wereldwijd aanbevolen door artsen, diëtisten ,gezondheidscentra, hospitalen

Verander uw leven ,drink Pure Water™

• Heerlijk en onberispelijk van smaak
• Verantwoord biologisch koken en drinken
• Verfijn de smaak van je gerechten en dranken
• Meer behoud van vitaminen en antioxydanten bij bereidingen
• Beter oplossen en opname van voedingstoffen
• Krachtig, ioniserend vermogen om efficiënt te ontgiften, te ontslakken en af te slanken
• Heel geschikt voor Homeopatische bereidingen ,aanmaak van colloïdaal zilverwater …
• Hoge potentie tot genetische expressie bij het aanmaken en ontvouwen van eiwitten
• Uitermate geschikt voor zuigelingen, kinderen ,zwangere vrouwen, bejaarden ,niersteen-en galsteenlijders ,diabetici ,huisdieren , aquariums …
• Uw kookpotten ,koffiezet en snelkoker blijven als nieuw, zonder chemische aanslag

Getest en goedgekeurd

• Dr. Apr. E. Verharen ,Industrieel Apotheker AVER Deurne, België
• Katholieke Universiteit Leuven (KUL) afdeling Voedingsleer
• Wereld Gezondheid Organisatie (WHO)
• Amerikaan Rode Kruis (American Red Cross)
• FEMA (Federal Emergency Management Agency)
• State Department of US Navy
• State Department of Health and Human Researches/office of preventive and public Health services Louisiana
• State Department of Health services and Environmental Health Devision California

Import voor Europa

www.naturotheek-luzerne.be

info@naturotheekluzerne

Pure water toestellen bestelllen ?