Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

Wij, Gerda Stock en Herman Prinsen, staan met Naturotheek Luzerne garant voor een uniek aanbod en gespecialiseerd advies in gezondheidsbevorderende natuurproducten. Onze winkel in Beernem is een referentie in de streek en kan reeds 25 jaar een trouw cliënteel voorzien met een wijd en gevarieerd gamma natuurproducten.

In onze winkel te Beernem helpen wij u graag verder met uw zoektocht naar ecologisch verantwoord geproduceerde natuurproducten. Producten die niet alleen eerlijk geproduceerd werden maar bovendien uw gezondheid bevorderen. Het ruime gamma in de winkel omvat producten te gebruiken in de keuken, de badkamer, de slaapkamer,… Kortom kunnen wij stellen dat u alles vindt bij ons voor een evenwichtig leven zonder onze aarde nodeloos te belasten. Wij gaan er dan ook prat op dat wij enkel producten verkopen die we zelf zouden gebruiken. Dat is voor ons de beste garantie op een kwalitatief gamma.

Aarzel niet om ons te contacteren met vragen.

Onze doorgedreven kennis op het vlak van alledaagse gezondheid resulteren in enkele exclusieve en gepatenteerde producten waar iedereen baat mee heeft. Zo bieden wij een oplossing voor de toenemende gevaren van electrosmog en het zuiveren van water. Ook kleine stofdeeltjes en storende ionen in en rond het huis alsook tijdens uw dagelijkse hygiëne bieden wij het hoofd met Ionex producten. Voorbereid om te voorzien in de meest essentiële noden voor de mensen tijdens noodsituaties bieden we ook als exclusief verdeler de gepatenteerde Survival Still, voor zuiver water in elke omstandigheid.

Overtuigd van de heilzaamheid en bevorderende werking van onze producten zijn wij trotse sponsor van Traitleet Dirk Baelus. Bezoek zeker ook eens zijn website www.dirkbaelus.be

Herman prinsen

Geboren te Antwerpen op 23 juni 1957 ,2de zoon uit een gezin van 4 kinderen. Studeerde elektro-mechanica en volgde regentaat hoger onderwijs. In de periode 1975-1976 verbleef hij als 17 jarige in Pennsylvania USA ,voltooide High School en studeerde o.a. natural Science.

Gerda Stock

Gerda werd geboren te Beernem op 1 juli 1960, 3de dochter uit een gezin van 4 kinderen. Na haar hoger middelbaar onderwijs in 1977 is zij meteen aan de slag gegaan als winkelbediende in een voedingszaak te Brugge, dit tot 1987. Dit zelfde jaar huwde zij met Herman. Beiden zijn toen samen Luzerne opgestart en werd zij ook moeder van een zoon Jonas.