Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

iProtect® LF (CosmoVital) ®

Dit innovatief textiel biedt een onovertroffen bescherming tegen alle laag frequente stralingen ( 0 – 300 Hz ), zoals aardstralen, breuklijnen, wateraders en andere geopathische stralingen.

iProtect® LF ® slaaptextiel is zeer effectief om u te beschermen tegen elektrische stralingen, afkomstig van elektrische leidingen en apparatuur in huis ( 50 Hz ), alsook aardstraling, wateraders en breuklijnen. Zelfs het stralingsgeweld van hoogspanningslijnen kan moeiteloos omgebogen worden, zonder dat ons lichaam erdoor, belast wordt.

 

Ook al zijn dit geen ioniserende stralingen, doch veroorzaken deze laagfrequente stralingen heel wat fysische en psychische klachten. De ziektebeelden zijn uiteenlopend. Laagfrequente EMF straling(Electro Magnetic Fields ) verstoort de intra-cellulaire celcommunicatie ( induceren van elektrische stromen in weefsels en cellen ) alsook de hormoonhuishouding. Tevens wordt het weefsel opgewarmd en veranderen de chemische reacties. Een studie van het IARC ( Int. Agency for Research on Cancer) agentschap van de WHO, rapporteert de mogelijke risico’s voor leukemie. Andere studies spreken over 10 to 15 % van alle leukemie gevallen bij kinderen, zouden het gevolg zijn van blootstelling aan laagfrequente straling ( ELF ). Naast deze zijn er studies die rapport maken over de roof van calciumionen in de hersenen (Calciumionen werken als neurotransmitter om elektrische impulsen te geleiden).

 

Door onze verziekte omgeving van elektrosmog, wordt er heel wat elektrospanning ( stress ) in ons lichaam opgestapeld. Dit resulteert in een verhoogde lichaamsspanning, welke kan oplopen tot 10 tallen Volts, terwijl dit max. 1 Volt mag bedragen. Door het dragen van synthetisch textiel en schoenen met rubberen zolen, alsook de onnatuurlijke materialen in huis ( zoals vloerbedekking, vinylbehang, laminaat, formaldehyde enz…), wordt het voor ons lichaam bijna onmogelijk om zich van deze stresserende spanning te ontdoen.

 

O.a. voor deze reden moeten wij geaard slapen. Onze voorouders kenden dit probleem uiteraard niet, evenmin komt dit in het dierenrijk ook niet voor. Dit geldt echter niet voor onze huisdieren. Deze ondergaan meestal hetzelfde lot als hun ongeaarde eigenaars, met de gekende beschavingsziekten.

 

De verborgen killer komt soms ook van diep uit de ondergrond. De laatste tientallen jaren wordt er roekeloos gebouwd op plaatsen die niet uitgecheckt zijn op aardstralingen, of op plaatsen die men vroeger vermeed. Ook slecht nieuws voor diegenen die op een watermatras slapen. Het opwarmsysteem genereert een paar volt spanning op het lichaam. Hetzelfde geldt voor de electrische dekens.

 

iProtect® LF ® ont-spant uw lichaam en ont-stresst uw geest. Meerdere studies hebben aangetoond dat het cortisolgehalte (circadiaans ritme )significant daalt, wanneer men geaard slaapt. Cortisol wordt geproduceerd in de bijnieren en wordt ook het stress hormoon genoemd en is gelinkt aan de ontstekingsziekten. Ook de aanmaak van het melatonine hormoon ,ook nog het slaaphormoon genoemd, wordt sterk bevorderd waardoor de slaap alsook de gemoedsrust terug hersteld.

 

iProtect® LF ® beschermt ons , tegen schadelijke straling, en ontlaadt het lichaam van elektrospanning.

Dit slaapdeken is ZONDER METAALDELEN, en dient NIET geaard te worden.

Hierdoor is het ook geschikt voor patiënten met implantaten en pacemakers, kwik-amalgaam tandvullingen en metaalallergie.

 

Afmetingen : 90 x 190 cm – 135 (140) x 190 cm – 160 x 190 cm – 180 x 190cm

 

iProtect® LF ® bedshield wordt met vier rekbanden om de hoeken van de onderzijde van de matras op zijn plaats gehouden.

Dit kan zowel onder als boven de matrasbeschermer gelegd worden.