Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

iProtect® HF (Polysilver) Cover

iProtect® HF brengt u snel op bestemming Dromenland


iProtect® HF Cover

Het thema “Elektromagnetische straling” is actueler dan ooit tevoren. De gevaren voor de volksgezondheid worden alsmaar duidelijker, maar zijn ook verontrustend te noemen.


Om een efficiënte bescherming te bieden is er iProtect® HF Bedcover. Dit hoog technologisch textiel is vervaardigd uit natuurlijk katoen, geteeld zonder pesticiden&herbiciden ( öKO attest) waaraan zuivere zilveren nanodeeltjes gepolymeerd werden. Het eindresultaat is een semi transparante , zijdeachtige en fluwelen touch.


Deze techniek is uniek en biedt tal van voordelen. Dank zij de hoog conductive eigenschap ,verschaft iProtect® HF heel wat gezondheidsvoordelen ,inclusief verbetering van de bloedcirculatie en vermoeidheid ,vermindering van zwelling, pijn en andere ongemakken zoals stress.


Door de hoog conductive eigenschap ,is iProtect® HF Anti Statisch als ook Stralingswerend tegen electromagnetische hoog frequente radiogolven. iProtect® HF wordt toegepast in de militaire- en ruimtevaart industrie ,maar gezien de elektrosmog vervuiling is een civiele toepassing meer dan welkom, zelfs een dringende noodzaak.


iProtect® HF heeft een anti bacteriële eigenschap waardoor 99,9 % procent van alle bacteriën binnen een uur worden vernietigd , tevens worden de geuren van bacteriën en schimmels geneutraliseerd. Zilver heeft ook een goede thermale eigenschap, koelend bij te warm en warmte reflecterend bij te koud.


iProtect® HF Bedcover wordt samen met het donsdeken in het bedovertrek geschoven of s”zomers gewoon rechtstreeks op uw lichaam aangewend. In appartementsgebouwen is een tweede Cover onder het matraslaken ( of matrasbeschermer) aanbevolen om een stralingsdemping van 99% te kunnen bekomen.


Tevens is iProtect® HF Bedcover complementair te combineren met de iProtect® LF Bedshield en Cover. Alzo bekomt men een TOTALE bescherming tegen ALLE elektromagnetische straling, zowel laag- als hoogfrequent!Technische eigenschappen


Kleur: wit, transparant


Eigenschappen: wasbaar 60 C°, kleurvast, antistatisch


Test Standard: MIL-STD . NSA65-6 öKO Tex Standaard 100 + 1000


Stralingsdemping: 35 – 20 dB bij 200 Mhz tot 3,3 GHz


Attest: Universität der Bundeswehr München HF-, Mikrowellen- und Radartechnik Prof.Dipl. Ing. P.Pauli Österr. Instituut für Wohnbiologie und Strahlenhygiene (Wien, Austria)


Attest: KU Leuven Prof. Dr. Ir. G. Vandenbosch en Dr. V. Volski ,September 2009)