Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

Herman Prinsen

Geboren te Antwerpen op 23 juni 1957 ,2de zoon uit een gezin van 4 kinderen. Studeerde elektro-mechanica en volgde regentaat hoger onderwijs. In de periode 1975-1976 verbleef hij als 17 jarige in Pennsylvania USA ,voltooide High School en studeerde o.a. natural Science.

1980 was het jaar van terreinervaring in de woestijnen van Egypte. Zijn verblijf tussen de lokale bevolking en vooral de spirituele ervaringen in de woestijnkloosters hebben de verdere richting bepaald. Waarheid zoekend ontdekte hij de onzichtbare krachten van het geloof en de drijvende mechanismen van het scheppingsverhaal en de natuur.

In 1987 huwde hij met Gerda, kreeg een zoon Jonas en het was ook dat jaar dat Luzerne werd opgestart. Daarnaast maakte hij van zijn hobby een bijberoep en startte hij een jaar later een carrière als veilingmeester in de kunst- en antiekwereld tot eind 1999.

Het jaar 2000 was de overgang naar de nieuwe tijd. Naast tal van opleidingen in de voeding- en plantenwereld verdiepte hij zich verder in het belang van zuiver drinkwater. Dank zij het wetenschappelijk werk van Prof. J.C. Vincent , grondlegger van de bio-elektronica volgens het Tibetaanse principe van Yin&Yang, verkreeg hij inzichten in de primaire elektromagnetische functies van macro- en microkosmos. Dit gegeven lag aan de basis van de opstart van iProtect in 2006.

De laatste 10 jaar heeft Herman zich bekwaamt in de “innerlijke High Technology”. Deze “leer” wordt niet onderwezen. Deze paranormale discipline verschaft toegang tot informatie uit de Akasha-cirkel ,het collectief onderbewustzijn. Dit gegeven en een goede productkennis maakt hem tot een uitstekend Sjamaan.