Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

Gerda Stock

Gerda werd geboren te Beernem op 1 juli 1960, 3de dochter uit een gezin van 4 kinderen. Na haar hoger middelbaar onderwijs in 1977 is zij meteen aan de slag gegaan als winkelbediende in een voedingszaak te Brugge, dit tot 1987. Dit zelfde jaar huwde zij met Herman. Beiden zijn toen samen Luzerne opgestart en werd zij ook moeder van een zoon Jonas.

Lees minder

Haar ervaring in bediening en vooral het directe contact en aanvoelen van de klant is de sleutel voor de begeleiding van uw aankopen en uw noden. Ook haar praktische ervaring met vegetarisch koken vertolkt zij in eenvoudige recepten en tips die smakelijk gewaardeerd worden.

Voor een ieder is zij een luisterend oor en een begrijpend hart. Voedingsbewust-zijn (of -wording) is een proces in de denkgeest. De valkuilen van de verslavende voedselindustrie aanhalen en deze bijbrengen zonder overreding is een kunde evenals gepaste en gezonde alternatieven aanbieden zonder afbreuk te maken op de smaaksensatie. Ook dit behoort tot haar pakket van dienstverlening waardoor iedere klant koning kan worden in zijn eigen gezonde keuken.

Gerda bezit een schat aan informatie over welzijn & gezondheid en straalt dit ook uit. Met het gezegde “de wijsheid is een vrouw” is over Gerda meteen alles gezegd … uw partner in gezondheid.