Banner
Uw Parter in gezondheid
Naturotheek
Luzerne
Beernem

 

 

Als het gaat om de luchtkwaliteit te beoordelen, is het zuurstofgehalte niet de bepalende factor. Het is de hoeveelheid en aanwezigheid van negatieve ionen die bepalend is wanneer lucht een zuiverend vermogen heeft zoals een zeelucht of berglucht. Het is een heel effectieve remedie om de luchtwegenproblematiek krachtdadig aan te pakken, echter niet alle ionisators zijn geschikt voor therapeutisch gebruik. Ionex positioneert zich als werelds beste huishoudelijke luchtionisator…

 

Airprotect by Ionex

Ionex positioneert zich als werelds beste huishoudelijke luchtionisator op de markt. Ionex onderscheidt zich van alle andere ionisators door zijn uniek gepatenteerde overdracht van miljarden ionen/sec via koolstofborstels aan de lucht en werd ontwikkeld in het Jozef Stefan Instituut in Slovenia. Deze methode sluit enige bijwerking van ongewenste ozonproductie uit. Wereldwijd medische onderzoeken hebben de therapeutische voordelen aangetoond om de symptomen van astma ,allergieën en hoge bloeddruk te verlichten alsmede de kwaliteit van slaap en gezondheid te verbeteren. De krachtige werking van Ionex gaat hierin verder: het inademen van negatieve ionen in directe nabijheid van de koolstofborstels kan tot volledige verdwijning van de symptomen leiden.

Het neuro hormoon serotonine H5 alsook het niveau van histamine daalt in het bloed, tevens bekomt men een betere regulatie van hartslag, bloeddruk en schildklierfunctie. Negatieve ionen verbeteren de concentratie, de immuniteit en de vitaliteit van de cellen. Ionex verwijderd de kleinste (< 0,01 µ) stofdeeltjes welke het meest schadelijk zijn en zich diep in de longen vastzetten. 

Een klein toestel maakt een wereld van verschil

• Zuivert de kleinste stofdeeltjes tot 0,1 µ
• Neutraliseert slechte geuren en rook
• Verwijderd effectief pollen, bacteriën, virussen, uitwerpselen van huismijt, schimmel en printerstof
• Therapeutisch effect bij astma & hooikoorts
• Verhoogt concentratie & slaapkwaliteit
• Zonder schadelijke ozon bijwerking
• Tegen winterdepressie

 

Ook in de wagen kunt u de lucht ioniseren

Met een Car Ioniser van Ionex beschermt u uzelf en uw passagiers tegen schadelijk fijn stof, roetdeeltjes, pollen, ziektekiemen en infectieziekten tgv airco. Met deze krachtige ionisator blijft u rustig en beter geconcentreerd, zo komt u zo fris als een hoentje op bestemming.

Tal van studies hebben aangetoond dat er in de cabine van vrachtwagens en auto’s grote hoeveelheden carcinogene en schadelijke uitlaatgassen in de lucht bevinden. Filters zijn niet afdoende om micro fijne stofdeeltjes te verwijderen en in de ventilatiekanalen van de airconditioning vertoeven tal van ziektekiemen met risico tot bacteriële of virale besmetting.

Aangezien de metalen constructie van een auto zich als een gesloten kooi van Faraday manifesteert, is het haast onmogelijk om binnen in de kooi negatieve ionen te vormen. Zij worden onmiddellijk geneutraliseerd bij wrijving tegen het metaal. Door het tekort aan negatieve ionen wordt men slaperig en vermoeid. Men verliest zijn concentratie , de reacties vertragen en men is vlug geïrriteerd.

Alleen door de productie van een krachtige negatieve ionenstroom worden alle virussen en bacteriën gedood en worden alle fijn stofdeeltjes geneutraliseerd. Op deze wijze worden bestuurder en passagiers doeltreffend beschermd tegen infectieziekten en verbetert uw concentratie, wat ook uw veiligheid ten goede komt.